Zimní servisní akce Kia 2023

zimní servisní akce kia 1200x480

Zimní servisní akce Kia

 

Sezónní servisní prohlídka Kia za 599 Kč

Zima je pro Váš vůz Kia nejnáročnějším obdobím v roce, a proto je před zimní sezónou důležitá příprava a kontrola vozu. Autorizovaný servis zachová jeho vysokou spolehlivost, ekonomiku provozu a hlavně Vaše bezpečí. Je vždy vhodné zkontrolovat základní prvky vozu jako brzdy, tlumiče, akumulátor, stěrače, provozní kapaliny a v neposlední řadě také osvětlení Vašeho vozu. Naši školení a certifikovaní technici znají Váš vůz dokonale a pracují s výhradně s originálními díly Kia, což zaručuje nejvyšší kvalitu přípravy Vašeho vozu.

 

Originální příslušenství Kia se slevou až 30%

30 % sleva se vztahuje na novou startovací baterii Kia, stěrače nebo prémiové vzduchové filtry a na vybrané zimní příslušenství. Na veškeré Kia originální příslušenství je záruka 3 roky! 

 

Dezinfekce vozu ozónem za 400 Kč

Odstraníme bakterie, plísně i nepříjemné pachy! Ozónové čištění působí nejen na klimatizaci samotnou, ale dezinfikuje celý interiér vozu! Ozón je dobře znám pro své silné dezinfekční a oxidační účinky. Ochrání Vás i vaši klimatizaci! Společně s dezinfekcí doporučujeme výměnu pylového – kabinového filtru!

 

PODROBNOSTI               ON-LINE OBJEDNÁVKA

 


Termín zimní servisní akce Kia:  2. 10. – 31.12.2023

 

 

Neváhejte nás kontaktovat: 

Ladislav Bondor
servisní poradce Kia, garanční technik
+420 731 163 942 | kia.servis@autohybes.cz
Email
Jakub Šturma
servisní poradce Kia, prodej náhradních dílů
+420 731 163 942 | kia.servis@autohybes.cz
Email